Hei! Så hyggelig at du stakk innom min lille fotoverden :) 

Jeg er Synne, utdannet kriminolog fra Universitetet i Oslo og fotoutdannelse fra Norges Kreative Fagskole.

Jeg er født og bosatt i Oslo, men har tilbragt store deler av mitt liv i utlandet da jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og kulturer.

Gjennom denne fantastiske jobben blir jeg stadig vekk invitert inn i andre menneskers liv, jeg får muligheten til å bevare øyeblikk som kan skape stor glede og gode minner, latter og tårer.

De siste årene har jeg hatt noen sterke reiser til Midtøsten, der har jeg fotografert hverdagen til Palestinere på Vestbredden, Israel og Libanon, med det som følger av demonstrasjoner, trakassering og urett. Jeg har hatt flere publiseringer i bl.a Klassekampen og Fritt Palestina og reaksjonene som fulgte har åpnet øynene mine for den virkelige makten bilder har og hva de kan føre til. 

Denne erfaringen tar jeg med meg når jeg fotograferer brudepar, barn, familier, fødsler og alt mellom der. Alle situasjoner fortjener at jeg gir like stor innsats med like stor innlevelse og at jeg alltid tenker at mitt neste bilde skal være mitt beste noensinne! :)

 

Men som Elliott Erwitt en gang sa: “The whole point of taking pictures is so that you don’t have to explain things with words.”

Så ta en titt og ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål, ønsker eller bare vil slå av en liten prat.

<3 Synne